NOVOBEOGRADSKI KLUB

BESPLATNA KARTICA ZA SVE NOVOBEOGRAĐANE
OSTVARITE POPUST NA PREKO 150 MESTA
PREKO 40 BESPLATNIH PROGRAMA
Predsednik Opštine Novi Beograd - Aleksandar Šapić

Poštovani,

U protekle tri godine pokrenuli smo više projekata na koje sam izuzetno ponosan. Servisni centar je jedan od njih. Pozivam jednog broja telefona možete dobiti sve informacije koje se tiču Novog Beograda, bez obzira da li je u pitanju rad opštinske uprave, nekog javnog preduzeća ili institucije.
Realizujemo preko 40 besplatnih programa za sve generacije naših sugrađana. Za najmlađe Novobeograđane organizujemo besplatne školice glume, slikanja, pevanja, plesa, plivanja, stranih jezika i mnoge druge. Za penzionere organizujemo besplatne jednodnevne izlete, termine za plivanje, kurs računara, školu plesa, a za dame sa Novog Beograda realizujemo fitnes treninge i kurs joge. Dva puta godišnje organizujemo besplatne predstave za sve naše Novobeograđane.

Posebno sam ponosan na projekat "Novobeogradski klub" koji je potpuno jedinstven u Srbiji. Cilj nam je da u skladu sa mogućnostima pomognemo rasterećenje kućnog budžeta naših sugrađana na dnevnom nivou. Želimo da pokažemo kolika je privilegija biti građanin Novog Beograda.

Sа poštovаnjem,
Aleksаndаr Šаpić

Besplatni programi za članove Novobeogradsko kluba opštine Novi Beograd Humanitarna fondacija Novi Beograd Opština Novi Beograd